Kiinteistömarkkinaan on syntynyt uusi toimija; Armas Palvelukiinteistöt Oy

FinCap Oy on päättänyt eriyttää koko palvelurakentamisen liiketoiminnan 1.4.2023 alkaen. Tämä tarkoittaa sitä, että jatkossa kaikki uudet kohteet tullaan tekemään Armas Palvelukiinteistöt-brändin alle.

Armaksen tarkoitus on kehittää ja tuottaa uusia, laadukkaita palvelukiinteistöjä ympäri Suomen. Kohteina voi olla hoivakoteja, päiväkoteja, hyvinvointialueiden ja kuntien kiinteistöjä, terveyskeskuksia, urheilutiloja ja muita yhteiskunnallisia palvelurakennuksia.

”Palvelurakentaminen on ollut viimeiset vuodet FinCap merkittävintä liiketoimintaa ja eriyttämisellä haluamme panostaa tähän entisestään. Uusi brändi, palvelurakentamiseen keskittyvä henkilöstö ja monipuolisempi liiketoimintamalli myös kohteiden omistajana vastaavat varmasti tämän hetken kysyntään. Samalla uskomme, että uudella brändillä ja eriyttämisellä pystymme lisätä markkinan toimijoiden tietoutta liiketoiminnan laajuudesta ja sitä kautta luoda uusia asiakkuuksia.” kommentoi FinCap hallituksen puheenjohtaja Janne Kotamäki.

Tuomme markkinaan uuden ammattimaisen toimijan, jonka henkilökunnalla on alalta pitkä ja monipuolinen kokemus. Yhtiö tulee tarjoamaan kokonaisvaltaista palvelua kohteiden kehittämisestä aina omistamiseen saakka visiona rakentaa yhteiskunnalle parempaa tulevaisuutta.

Markkinamurros ja hyvinvointialueiden uudistukset luovat erinomaisen mahdollisuuden päivittää tiloja vastaamaan palvelujen tarvetta nyt ja tulevaisuudessa. Henkilökuntamme koostuu hankekehityksen ja rakennuttamisen ammattilaisista, joiden pohjalta pystymme tarjota kokonaisvaltaisen ”avaimet käteen”-palvelun niin yksityisille kuin kunnallisille toimijoille.

Etsimme tontteja, kehitämme kiinteistöjä ja rakennutamme uutta. Kohteet vuokrataan toimijoille pitkäaikaisilla vuokrasopimuksilla, jolloin operaattorien omat resurssit voidaan keskittää ydinliiketoiminnan pyörittämiseen.

”Olemme erittäin innoissamme Armaksesta. Näemme, että markkinassa on tällä hetkellä tilaa juuri Armaksen kaltaiselle toimijalle ja markkinatilanne on otollinen toiminnan käynnistämiseen. Jatkossa pystymme keskittämään kaikki resurssit uusien palvelurakentamisen kohteiden kehittämiseen ja uskomme, että sitä kautta pystymme tarjota operaattoreille parasta mahdollista palvelua. Meillä on nyt kasassa hieno ammattitaitoinen tiimi, jonka kanssa toiminta on varmasti ammattimaista ja suoraviivaista.” kommentoi Armaksen toimitusjohtaja Juha Kivimäki.

Edellinen
Edellinen

Armas Palvelukiinteistöt käynnistää lastensuojeluyksikön rakentamisen Kouvolaan